Over ons

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen is al ruim 30 jaar actief binnen de installatiebranche. We houden ons bezig met alle facetten binnen de installatie techniek. Waarbij we als één van de weinige bedrijven gespecialiseerd zijn in luchtverwarming en ventilatie.
Met onze kleine team van specialisten kunnen we u te allen tijde zo snel mogelijk van dienst zijn. Samen met onze opdrachtgevers proberen we het maximale te halen uit de installaties, die binnen de geldende voorschriften geheel naar uw wens worden ontworpen en geinstalleerd.

abt1

Locatie

Vanuit een ruim opgezette locatie aan de Vlierakkersweg 6 te Langeveen kunnen wij, mede door de grote voorraad, perfect opereren.
Alle materialen worden door onze werknemers zelf vervoert en met de groots mogelijke aandacht gemonteerd.
De serviceafdeling heeft hier zijn eigen voorraad met alle mogelijke onderdelen van Brink en de onderdelen van onze huismerken Intergas, Nefit en  Daalderop cv-toestellen

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen heeft een hecht team van werknemers welke in een goede werksfeer nauw met elkaar samenwerken om de projecten tot een goed einde te brengen.
Door diverse interne en externe opleidingen worden de werknemers regelmatig op de hoogte gehouden van de laatse ontwikkelingen op het gebied van de installatietechniek. Het betreft hier zowel productontwikkelingen alsmede de geldende voorschriften in ons vakgebied.
Tevens zijn al onze monteurs in het bezit van een VCA-certificaat en hebben de nodige opleidingen gevolgd om de projecten te kunnen opleveren volgens de geldende normen.

Certificering

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen is het bezit van alle certificaten om de projecten tot in detail te kunnen ontwerpen, aanleggen, inspecteren en onderhouden.
Deze certificering, in samenhang met onze ruim 30 jaar ervaring, maken ons tot uw ideale partner als het gaat om totaalinstallaties met oog voor detail.

Onze certificaten:

uneto-vni vcaclimate okkvinl Logo_BalansVentilatie