WTW

Warmte terugwin installaties in combinatie met of zonder luchtverwarming is de manier om uw binnenklimaat comfortabel te houden en te besparen op uw gasrekening.

In combinatie met luchtverwarming heb je het grote voordeel dat je alleen maar de extra kosten hebt voor de aanschaf van de unit ten opzichte van de mechanische ventilatie box. Je blaast dan de lucht weer de woning in doormiddel van de luchterwarmer die altijd op zijn minimum ventilatie stand door draait.


Werking WTW:
Vuile lucht in de woning wordt afgezogen zoals dat ook gebeurd met een mechanisch ventilatie systeem. De lucht die je naar binnen haalt gaat nu niet via roosters in de muur of kozijn maar wordt. Ook doormiddel van een ventilator naar binnen gezogen.

De WTW unit zorgt ervoor dat de toegevoerde lucht altijd precies gelijk is aan de afgevoerde hoeveelheid lucht. Door gebruik te maken van een wisselaar laat je de lucht aan twee zijden van kunstof plaatjes stromen, op deze manier wordt de warmte aan elkaar overgedragen. Dit in combinatie met de toepassing van gelijkstroomventilatoren zorgt voor een grote besparing op de energie kosten.

Onze voordelen:

  • Climate OK gecerificeerd door Brink
  • Grote voorraad aan materialen en onderdelen
  • Personeel heeft jaarlijks vele scholingsmomenten bij Brink
  • Juiste meetapparatuur in huis voor het meten aan lucht installaties