Brink Flair leverbaar

13-02-2019

Brink Flair leverbaar

De Flair-serie is het nieuwe paradepaard waarmee Brink Climate Systems een nieuwe standaard voor ventileren met warmteterugwinning (WTW) in de markt neerzet. Dit kwalitatief hoogstaande ventilatietoestel zorgt voor efficiënte, doordachte ventilatie. De Flair is de toekomst ver vooruit als het gaat om prestaties, installatiegemak en connectiviteit.

Bij Brink wordt al tientallen jaren met lucht geïnnoveerd. Algemeen Directeur Anton Hans: “Bij Brink innoveren we lucht omdat wij bewoners altijd willen voorzien van de meest excellente lucht in de ruimtes waar ze wonen, werken en slapen. Dat is onze passie. Wij willen het leven van onze klanten elke dag een beetje mooier maken. Wij zien hun gezondheid en welzijn als dé reden om dag in dag uit te blijven innoveren en te verbeteren en nooit genoegen te nemen met minder. De ontwikkeling van de Flair-serie is daar een uitstekend voorbeeld van.”

Het nieuwe vlaggenschip van de Nederlandse producent is beschikbaar in de uitvoeringen Flair 300 en Flair 400, met een maximale ventilatiecapaciteit van respectievelijk 300 en 400 m3/h. De Flair combineert het hoogste thermisch rendement met het laagste elektrische energieverbruik. Dit resulteert in de allerhoogste EPG-winst én past naadloos in de BENG-methodiek. De Flair is efficiënter, stiller en verbruikt aanzienlijk minder energie dan andere vergelijkbare producten. Het toestel heeft alles aan boord voor de meest moderne communicatie en kan op verschillende manieren op de buitenwereld worden aangesloten.

Installatie en onderhoud
Om de meest excellente lucht te kunnen garanderen is een kwalitatief goede installatie essentieel. Door de nieuwe installatiewizard op smartphone, tablet of laptop gaat installeren sneller en handiger. Er wordt tijd bespaard terwijl het eindresultaat kwalitatief beter is.