over ons

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen is in 2021 al 40 jaar actief binnen de installatiebranche. We houden ons bezig met alle facetten binnen de installatie techniek. Waarbij we als één van de weinige bedrijven gespecialiseerd zijn in luchtverwarming en ventilatie.
Met ons kleine team van specialisten kunnen we u te allen tijde zo snel mogelijk van dienst zijn.
Samen met onze opdrachtgevers proberen we het maximale te halen uit de installaties, die binnen de geldende voorschriften geheel naar uw wens worden ontworpen en geinstalleerd.

banner

Locatie

Vanuit een ruim opgezette locatie aan de Vlierakkersweg 6 te Langeveen kunnen wij, mede door de grote voorraad, perfect opereren.
Alle materialen worden door onze werknemers zelf vervoert en met de groots mogelijke aandacht gemonteerd.
De serviceafdeling heeft hier zijn eigen voorraad met alle mogelijke onderdelen van Brink en de onderdelen van onze overeige huismerken zolas Intergas en Daalderop cv-toestellen.

Team

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen heeft een hecht team van werknemers welke in een goede werksfeer nauw met elkaar samenwerken om de projecten tot een goed einde te brengen.
Door diverse interne en externe opleidingen worden de werknemers regelmatig op de hoogte gehouden van de laatse ontwikkelingen op het gebied van de installatietechniek. Het betreft hier zowel productontwikkelingen alsmede de geldende voorschriften in ons vakgebied.
Tevens zijn al onze monteurs in het bezit van een VCA-certificaat en hebben de nodige opleidingen gevolgd om de projecten te kunnen opleveren volgens de geldende normen.

Onze diensten
 

Certificering

Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen is het bezit van alle certificaten om de projecten tot in detail te kunnen ontwerpen, aanleggen, inspecteren en onderhouden.
Deze certificering, in samenhang met onze ruim 30 jaar ervaring, maken ons tot uw ideale partner als het gaat om totaalinstallaties met oog voor detail en kwaliteit.

Hoe wij te werk gaan

Graag komen wij met u in gesprek om samen te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Met ons grote scala aan diensten en de bijbehorende ervaring zijn we er van overtuigd dat we uw juiste partner zijn als het gaat om installatie werken in de breedste zin van het woord. Wij zij er van overtuigd dat we u de juiste oplossing kunnen bieden, door voldoende aandacht te schenken aan uw project klein of groot.

Contact

banner