Tarieven onderhoud plus

Tarieven ONDERHOUD+ vanaf 01-01-2020.

Het ONDERHOUD+ is opgedeeld in 3 tarieven, welke afhankelijk zijn van de reistijd tussen klant en Installatiebedrijf Nijkamp Langeveen.

Tarief 1 Binnen 15 minuten vanaf ons bedrijf aan de Vlierakkersweg 6 te Langeveen

Tarief 2 Binnen 30 minuten vanaf ons bedrijf aan de Vlierakkersweg 6 te Langeveen

Tarief 3 Binnen 45 minuten vanaf ons bedrijf aan de Vlierakkersweg 6 te Langeveen

 Tarief 1Tarief 2Tarief 3
CV / CV-combi / Direct gestookte luchtverwarmer / Luchtheater * € 88,86 € 112,49 € 136,13

Prijzen van onderstaande toestellen alleen in combinatie met een bovenstaand toestel. Indien u alleen een onderstaand toestel heeft dan gelden bovenstaande tarieven.

     
Indirect gestookte luchtverwarmer / WTW / geister / boiler € 26,47 € 36,87 € 44,43

Genoemde prijzen zijn incl 21% BTW

     

*Indien toestellen langer dan 24 maand niet zijn onderhouden of bij een eerste bezoek zullen we het extra reinigen (indien noodzakelijk) doorbelasten á €9,80 per 10 minuten, dit tarief geldt ook voor extra werkzaamheden welke buiten ONDERHOUD+ vallen

Bij meer de 3 toestellen of reistijd meer dan 45 minuten kunt u ons de gegevens van uw toestellen doorgeven en zullen wij contact met u opnemen.

Uw gegevens

Graag ontvangen wij van u via het formulier op de site de gegevens. Zodra wij deze hebben ontvangen zullen wij u ter zijner tijd inplannen voor een ONDERHOUD+ service bezoek.

Heeft u verder nog vragen over onderhoud aan uw technische installaties , dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor verdere uitleg.